Diverse


Gode bøger:

Om schweissarbejdet:

-Torben Barkholt: Schweisshunden træning i sporarbejde og eftersøgning (Clausen, Aschehoug, 1982) Klassikeren inden for schweissarbejdet. Torben var pioner i schweissarbejdet og leder af schweissregistret. Fås kun antikvarisk.

-Niels Søndergaard: At arbejde med schweisshunde. Eftersøgning af klovbærende vildt (Aschehoug, 2002) En bog der kommer ind på de basale ting omkring schweissarbejdet, bl.a hundens egnethed, udstyr til schweissarb. og træning af schweisshunden.

Om hundens udvikling, adfærd, motivation og træning:

-Freddy Worm Christiansen: Hundes og ulves adfærd. Ny indsigt i aggressivitet, lederskab og signaler (Forlaget Trofast, 2007)

 Spændende bog, der vender op og ned på hidtidige opfattelser af hundes adfærd og signaler.

-Lone Greva: Familiehunden (Gyldendal, 2007)

Omhandler bl.a hundens baggrund-ulven, forskelle/ligheder, hundens sprog, børn og hunde, indlæring, aktivering og stress, lederskab-hvornår har man lederrollen og hvornår er man chef!?, forskellige øvelser(kontakt-,næse-, problemløsnings- og samarbejdsøvelser)

-Anders Hallgren: Problemhund og Hundeproblemer (Trofast, 2009) Handler om hundens normale og unormale adfærd.

-Irene H. Jarnved: Helhjertet Hundetræning (Aschehoug, 2002)

-Irene H. Jarnved: Fra hvalp til Hund (Aschehoug, 2002)

-Irene H. Jarnved: Hunden i hverdagen (Aschehoug, 200?)

Spændende bøger, der beskæftiger sig med hundens udvikling, livets faser, adfærd, meningsfyldt og korrekt aktivering/træning, stress, racekendskab, børn og hunde, hvalp og voksen/gammel hund mm.

-Turid Rugaas: På Talefot med hunden. De dempende signalene. (Canis, 2000) Fås også på dansk.

Om Welsh Springer Spaniel:

- John Phillips: The Essential Welsh Springer Spaniel (Chelmsford, 1990, second ed.) Et must for enhver ejer af WSS. Fås desværre kun antikvarisk.

-Anne Walton: Welsh Springer Spaniel (Kingdom Books, 1999)

En bog man som WSS ejer må besidde. Meget grundig gennemgang af emner som valg af hvalp, hvorfor vælge en Welsh Springer, avl, udstilling, trimning, working WSS og en gennemgang af racens historie, mange gode billeder, bl.a. af hvordan Welsh Springer Spaniel ser ud i dag og i tidernes morgen.

-Haja van Wessem: Welsh Springer Spaniel (Interpet Publishing, 2000) Kort, letlæselig, god hvis man er ny WSS ejer.

Om The Working Springer Spaniel:

- Keith Erlandson: The Working Springer Spaniel (Swan Hill Press, 2002)

Et must for dén, som vil træne sin spaniel til jagt og markprøver. Keith arbejdede som professionel skytte og hundetræner i mere end 37 år og opnåede at føre mere end 20 spaniels til championat. Kommer ind på den tidlige indlæring, introduktion til skud, vildt og vand, apportering, flush og steadiness. Keith kommer ind på den evige diskussion om, hvorvidt man kan bruge sin hund på praktisk jagt og samtidig med succes føre den på( mark)prøver. Hans holdning er klar: "I can never separate the two, and unless a trial spaniel can give good account of itself in the shooting field, and show reasonable stamina, to me it is no spaniel at all"  (The Working Springer Spaniel, pp.ix-x)

Diverse:

Sexy Flirten

-David Grant: A Year in the Life of The Animal Hospital (Simon & Schuster, 1998)

David Grant fortæller om arbejdet som dyrlæge på RSPCA Harmsworth Memorial Hospital. Varme, humoristiske og nervepirrende fortællinger om patienterne på dyrehospitalet. David er kendt som den populære dyrlæge i BBC dokumentaren Animal Hospital.

-Robin McGibbon and Bob Long: Battersea Dogs´Home. Inside the World-famous Home for Dogs...and Cats.

Flirt Online

En bog der går bag om kulisserne på verdens største hunde- og katteinternat i London. Et fantastisk sted, hvor alle dyr får en ekstra chance for at komme i nye hjem.Der er bl.a. ansat adfærdsbehandlere, som beskriver og vurderer hver enkelt hund, således det rette hjem kan findes. Hvis man er interesseret i en hund fra Battersea, skal man igennem en række møder med Battersea´s re-homers for at se, om hunden kan passe ind i/til familien. Hvis man har hund i forvejen, skal hundene også mødes.Frivillige kommer hver dag og hjælper med at lufte hundene i Battersea parken. Der er naturligvis tilknyttet en række dyrlæger, chefdyrlægen Shaun Opperman har vi været så heldige selv at møde og fik bl.a. forevist intensivafdelingen.

Private Sex Dates